Зареждане с положителна енергия

Зареждане с положителна енергия

Доста често в ежедневието си човек се чувства отпаднал с множество негативни мисли за настоящето и за бъдещето. Необходимо е периодично да се осъществяват различни методи за зареждане с положителна енергия.

В голяма част от случаите хората губят тази положителна енергия поради влиянието на градската среда и работното място. В природата е лесно човек да се зареди с положителна енергия, защото там се чувства най-близо до дома, но един от начините да се почувства по-добре в града е ако има възможност да се върне дори и за малко на местата, където е прекарал  детството си. Множество хубави спомени, а и енергия, ще се възвърнат ако човек има възможност да посети първия си дом, където е израстнал като дете, улицата, където е играл с други деца, училището и т.н.

Работното място е друга среда, където прекарваме огромна част от ежедневието си. Препоръчва се човек да се опита да приема своето работно място отрицателно като място на което сте с нежелание. Постарайте се да се отдадете на работните задължения с усмивка и да се опитате да поддържате работното си място чисто, тъй като чистотата и подредеността привличат положителната енергия.

От древността е също известно, че определени кристали привличат положителната енергия. Пример за такъв кристал е розовият кварц. Хората от векове ги използват, за да привличат щастието и успехите към себе си. Има и специални кристали, които се използват за отблъскване на негативната енергия. Такива кристали могат да бъдат поставени във всяка стая в дома, на работното място, както и като част от бижута, които човек да носи със себе си, за да отблъсква негативната енергия постоянно.

Освен тези методи, често се използва и метод за зареждане с положителна енергия, използвайки водата. Водата е една от най-силните субстанции и има доста голям брой ритуали с вода, които се използват за зареждане с положителна енергия.

 

Споделете тази статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *