Зареждане с положителна енергия

Поддържането на позитивен енергиен заряд е много важно във всяко ново начинание и всичко, което човек прави в ежедневието си.

Колкото повече положителна енергия има един човек, толкова по-успял, щастлив и удовлетворен от живота е той. Това оказва влияние и на другите около него, както и на предметите, и на обстоятелствата около него, свързани със задържането на енергията. Зареждането и задържането на положителната енергия на човек в сивото ежедневие може да стане по различни начини. 

Има няколко неща, които човек може да опита да прави в ежедневието си, с които да запази положителната енергия. Едно от тях е винаги да изхвърля боклука от дома си преди да се е напълнил до горе. Това е не само признак на доста лоша хигиена, но е и едно от нещата, които убиват положителната енергия. Също така кофата за боклук трябва да е далеч от входната врата, тъй като пречи на преходът на положителна енергия в дома и хората в него.

положителна енергия

Друг начин на задържане и зареждане с положителна енергия е да се обзавежда дома само с нови мебели, тъй като старите са носители на негативна енергия

Препоръчва се и хора, които са претърпели тежко боледуване или са катастрофирали, да изхвърлят дрехите, с които са били в тези моменти, тъй като те също са носители на негативна енергия. Избягването на мръсотията и хаоса е също друг много успешен метод на зареждане с положителна енергия. Препоръчва се да се търсят места с по-особен заряд на енергия – например църкви и манастири. Гората е също силен източник на положителна енергия. 

Ритуали за позитивна енергия

Един от най-ефективните методи на зареждане с положителна енергия е извършването на ритуал за позитивна енергия, както и такъв за отстраняване на негативни влияния като восъколеенето.

Моите умения и знания са доказали на много хора, че позитивната енергия може да се задържи успешно в живота на човек с помощта на тези ритуали.