Какво представлява гадаенето и видове гадаене

Какво представлява гадаенето и видове гадаене

Гадаенето се извършва от ясновидци със специална дарба, които успяват да предскажат на хората бъдещето им, както и да им помогнат да разберат повече нещата, които са им се случили в миналото, връзката им с бъдещето, също и да развалят магии, които са направени с негативна цел. Гадаенето е нещо, което съществува от хилядолетия, и има много различни начини, по които човек може да получи информация за своето бъдеще. Някои от тези начини са по-широко използвани, отколкото другите.

Астрология

Един от тези методи е астрологията. Тя позволява да се гадае по различното влияние на луната, слънцето и осемте планети върху обитателите на земята.

Взиране

Друг използван метод е взирането, където гадаенето се извършва чрез втренчване в различни повърхности с отражение като например стъкло, метал, камъни, вода и така нататък.

Картомантия

Доста често използван метод е картомантията. Това е метод на гадаене чрез употребата на обикновени карти за игра. Към тази група спада и гадаенето по карти Таро. В миналото те са се използвали за игра на игри, но днешно време основната им цел е гадаене на бъдещето. В тестето се използват 78 карти като те са разделени на две групи с различни интерпретации като например Ангелско таро, таро на Уейт, драконовско таро и други.

Гадаене по руни

Друг метод на гадаене е чрез използването на руни. Руните са един от методите в древността за писане, които са били част от нордическата азбука. Техният произход е свързан с много тайни и мистерии, с което се свързва и името им – в превод означава магия или тайна. Най-често те се поставят в торбичка и мислейки за определен въпрос се изважда неизвестна руна, която носи необходимия отговор.

Други методи за гадаене

Има и също така гадаене на кафе, гадаене по ръката на човека, ясновидство от хора със специална дарба, което може да се осъществи по различни начини. Има и много други начини за гадаене, които да помогнат да се разбере бъдещето и да се правят по-добри избори.

Споделете тази статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *