Как Да Защитите Дома си от Черна Магия и Негативна Енергия

Черна магия

Как Да Защитите Дома си от Черна Магия и Негативна Енергия

Възможно е във всеки дом да се натрупа негативна енергия с така нареченото целенасочено урочасване на дома, както и на неговите обитатели. Този проблем не е рядко срещан и следователно има различни методи, с които да бъде преодолян. Правенето на черни магии означава насочването на енергия към конкретен човек, обект, жилище и т.н., чиято цел е негативна и трябва да навреди. Негативната енергия може да се натрупа в дома и когато често се посещава от хора с черни мисли, както и близки хора, които дълго са боледували дълго време и са починали в жилището.

Един от начините да се отстрани тази негативна енергия е като се използват определени предмети, за които е известно, че отстранява негативната енергия в дома. Живите растения са пример за такива предмети. Те могат да поглъщат негативни влияния в дома и е хубаво във всеки дом да има поне няколко такива в саксии. Друг предмет е иглата. Необходимо е първо да се направи основно почистване в дома и след това да се забоде игла отвътре на изтривалката преди входа на дома. По този начин става невъзможно да се върне лошата енергия в дома. Друга възможност е да се поставят на всеки прозорец по едно малко огледало насочено да гледа навън. По този начин всяка негативна енергия насочена към дома от външната среда ще се връща обратно там и няма да остава в дома. Също е известно, че наличието на котка като домашен любимец е друг начин да се премахва негативната енергия.

Един от най-ефикасните и бързи начини да се развали черна магия и да се отстрани негативна енергия от дома е като се използват услугите на ясновидци, които имат опит в тази дейност и са помогнали на други хора, които са имали същите проблеми в дома си.

Споделете тази статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *