Консултации и въпроси за ритуали, магии и други

Ясновидството и гадаенето са два различни метода, с които човек може да отстрани цялата негативна енергия от своя живот, както и да получи помощ в труден за него момент. 

Те много често се сливат, но и в двата случая е много важно човекът, който търси помощ, да уважава силите, да вярва в тях и да задава смислени и колкото се може по-конкретни въпроси без да лъже. Необходимо е човек да е напълно открит и откровен, както и силно да желае да му се предскаже от гадаенето или да има ефект от съответния ритуал.

Важно е по време на сеанса човекът да получи възможно най-полезна за него информация без да се кодират конкретни събития, тъй като човек има собствена воля и всяка съдба се променя в зависимост от изборите. Представянето на най-вероятното развитие на ситуацията е най-подходящия вариант за всеки човек, както и начините за промяна на ситуацията с помощта на различни ритуали, талисмани, отвари и магии.

Тези процеси също така не се прилагат на хора под 18 годишна възраст, но е възможно да се направи изключение в зависимост от ситуацията.

Консултации и контактиСъщото важи и за бременни жени. Най-сигурният метод, че човек ще получи подкрепа от по-висшите сили чрез помощта ми по време на сеанс, е ако наистина вярва в тези сили и истински се отваря към самия ритуал. 

Важно е преди всеки ритуал или цялостен сеанс човек да е напълно наясно с това, което предстои. Поради тази причина препоръчвам всякакви въпроси, които има човек, да се задават, за да може всичко да се изясни. Възможни са както онлайн консултации, така и консултации лице в лице. Въпросите също могат да се задават онлайн или при директен контакт. Необходимо е човек да е напълно отпуснат и отворен при задаването на въпросите и концентриран при консултациите, за да се постигне максимален ефект от моите услуги. 

Свържете се с мен сега! Споделете вашите проблеми и аз ще направя всичко възможно, за да ви помогна!