Магически ритуали и заклинания

магически ритуалиМагическите ритуали представляват церемония с цел пробуждането на определен Бог или Богиня. Самият ритуал създава връзка между духовното и физическото, осигурява използването на силата на естествената и духовната енергия. Магическите ритуали се използват като начин за свързване с духовния свят с цел отпразнуване, търсене на съвети и насоки, отправяне на желания или благодарности.

Свържете се с мен сега и ще ви помогна да изберете правилния магически ритуал за вас!

Всеки един ритуал си има точно определена последователност, която трябва да се спазва. Магическите ритуали също се изпълняват с определени способи, които са различни в зависимост от целта на ритуала. Много е важно заедно със следването на стъпките на ритуала човек да се опитва да отдаде ума, тялото и душата си на процеса. Без тотално отдаване на процеса няма да има истинска връзка, а просто обикновен процес на преминаване без отдаване. Тази отдаденост може да възникне много бързо и обикновено се засилва с всеки следващ ритуал, който се прави. Може човек дори да се изненада колко кратко време след започване на ритуалите се усеща вече свързан с елементите на природна и духовна основа.

По време на магическите ритуали е изключително важно да се насочат цялата енергия и внимание към конкретната цел на ритуала. Поради тази причина за всеки ритуал трябва човек ясно и точно да си определи целта, независимо дали го прави сам или в група. Ритуалите обикновено са с цел установяване на причината, която дърпа човек назад в живота му. Такава причина може да е определена работа, определен човек, липсата на самочувствие и други. Установявайки връзка на духовно равнище чрез ритуала, човек може да получи по-добро разбиране за нещата около него, което да помогне цялостно на живота му.

Важно е преди започването на ритуалите човек да е наясно с точната последователност и методи за извършването им. Много хора вече са имали възможността заедно с мен да изпълняват ритуали с конкретни важни за тях цели, които са допринесли положително в живота им. Моите насоки и умения могат да помогнат в постигането на целите чрез магически ритуали.

Примерни ритуали предлагани от ясновидката Даная: 

– Хармонизиране на взаимоотношенията

– Събиране на разделени двойки и семейства

– Отстраняване на трети

– Други – при желание за друг ритуал, свържете се с мен