Разберете дали имате черна магия – симптоми и информация

Разберете дали имате черна магия – симптоми и информация

Важно е преди да потърсим услугите на ясновидец за разваляне на магии, да установим дали наистина има направена черна магия. Има много различни начини и симптоми, които ясно показват, че има направена черна магия на член от семейството, на цялото семейство или на дома. С най-голяма точност може само ясновидецът да каже, но ако се притеснявате за себе си или за семейството си, то тогава може да проверите дали имате един или няколко от следните симптоми на черната магия.

Симптоми и прояви на черната магия

Най-често хората, които имат направена черна магия, често се оплакват от натрапчиви мисли. Тези натрапчиви мисли обикновено са с негативна насоченост и ги карат да се чувстват потиснати, нещастни. Много хора ги характеризират като усещане на нетипични за тях емоции, мисли, картини. Наличието на постоянно меланхолично настроение, липса на желание за живот и извършване на ежедневните задължения, липса на радост от неща, които преди това са носели такава, и така нататък.

Доста хора също така се оплакват от често появяващи се обриви без видима причина, сърбеж по кожата и изсъхване на кожата, която дори и третирана с различни кремове и подобни препарати, пак не придобива предишния си вид. Разбира се, силно е възможно да има и медицинска причина за тези оплаквания, но ако сте посетили лекар и не е открита такава причина, то тогава може да се съмнявате за направена черна магия.

Често хората се оплакват и от неспокоен сън, кошмари почти всяка вечер, трудно заспиване, изнервеност постоянно и други подобни симптоми. В тази група спада и главоболието, което е един от най-основните симптоми. То се среща при почти всички хора с черна магия и не може да се свърже с никаква причина. Обикновено е ежедневно и се повлиява от симптоматични средства, но за кратко време.

Ако имате един или повече от тези симптоми, то тогава най-вероятно ви е направена черна магия и може да успеете да я развалите с помощта на ясновидец.

Споделете тази статия

Коментар (1)

  • Любка Reply

    Интересна информация

    13 февруари, 2019 at 12:50

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *