Ясновидство по телефона без импулси

Ясновидство по телефона без импулси

Ясновидството се практикува от хилядолетия и представлява способността да се получи определена информация за конкретна личност или физическо събитие, използвайки средства, различни от всеобщо приетите сетива. Ясновидството може да помогне на хора, които се намират в труден период от техния живот, тъй като дава възможност за по-добро разбиране на нещата, които са се случили в миналото и в настоящето, както и осъзнаване на възможности за бъдещето и насоки за развитие. Ясновидците са хора, които могат да помогнат и в много други насоки.

Ясновидка Даная и нейните услуги

Пример за ясновидка, която е успяла да помогне със своята дарба, е Даная. Тя предлага услуги за ясновидство, гадаене, леене на восък, разваляне на магии с цел хармонизиране на взаимоотношенията между партньорите, събиране на двойки и семейства, които са се разделили, отстраняване на трети човек от взаимоотношенията, изчистване на негативно влияние, зареждане с положителна енергия, и много други. На собствения й сайт има допълнителна информация за всички предлагани услуги, както и мнения на хора, които са имали възможност да работят с нея. Има и възможност за контакт чрез имейл и телефонен номер.

Важна информация за ясновидците в интернет

Важно е за всеки, който използва услуги на ясновидци в интернет, да е наясно дали телефонните номера, предоставени за контакт, са истински и дали са импулсни. Тъй като ясновидството е нещо, с което доста хора се опитват да злоупотребят, интернетът е пълен с различни представители без дарбата, които използват импулсни телефони, за да печелят пари. Има различни начини да се разбере дали номерът е импулсен. Най-основният начин е да се погледне как започва самият номер. За целта човек трябва да е запознат с нормалните първи цифри на операторите в страната и всеки номер, започващ по поразличен начин трябва да бъде избягван. Това е най-сигурният начин да се избегне голяма сметка за мобилен оператор ако се използват ясновидски услуги по телефона. С услугите на ясновидка Даная по телефона всеки може да е спокоен, че не е импулсен и лесно може да се убеди в това като провери самия номер.

Споделете тази статия

Коментари (9)

 • Любка Петрова Павлова Reply

  Имам ли магия, без работа, без пари съм, ще се се оправя ли някога?

  10 февруари, 2019 at 22:36
 • Гергана Вълчева Reply

  Ще имам ли дете? Жената която ни тормози ще ни остави ли някога на мира?

  23 февруари, 2019 at 14:07
 • Жанет Чотова Reply

  Дания,обещаха ми да започна нова работа дори толкова бързаха да напусна старата за да не изпусна мястото и аз напуснах след едномесечно презизвестие, но на новото още не съм подписала договор все нещо се случва и се отлага сега последно е за 13.03.2019 ще започна ли наистина или не.Блягадаря ВИ предварително!

  11 март, 2019 at 15:37
 • Радостина Нанева Reply

  От 15 дни сме разделени с човекът с който сме от три години .Аз безкрайно много му вярвах и го обичам
  Той също ми се кълнеше в любов и щастие
  Какво се случи?Защо ме игнорира?изтри,блокира
  Не позволява контакт с него
  Моля Ви:помогнете ми! Обичам го до полуда
  Искам да споделя живота си с него,както той ми бе обещал
  Искам да сме заедно! ПОМОГНЕТЕ МИ!

  16 март, 2019 at 21:40
  • Венета Reply

   Какво става с детето ми ? Защо така се промени ,

   29 април, 2019 at 22:46
 • Таня Reply

  Здравей Даная! Ще намерим ли нашето малко кученце Мики ,изчезна на 28 .03.2019 Живо ли е и грижат ли се за него? Търсихме го из село Хрищени и наоколо,обяви ,обикаляха се домове ,магазини ,нищо….Много ни е мъчно за Мики Благодаря от ❤️

  8 април, 2019 at 15:06
 • Пламена Reply

  Съпруга ми има ли си любовница? Изневерява ли ми

  3 май, 2019 at 16:45
 • Пламена Кацарска Reply

  Съпруга ми има ли си любовница изневерява ли ми?

  3 май, 2019 at 16:47
 • Божана Велякова Reply

  Здравейте,

  Имам неприятности със сина си. Ще се оправи ли?

  7 май, 2019 at 14:07

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *