Ритуал за хармонизиране на взаимоотношенията

Ритуал за хармонизиране на взаимоотношенията

Доста често се случва в една връзка да има недоразумения и сблъсъци на характери. Доста двойки усещат, че настъпва момент, в който често започват да се карат. Възможно е това да се дължи на изчерпване на положителната енергия, зареждане с отрицателна енергия или просто разминаване в енергията между единия и другия. Освен във взаимоотношенията в една двойка, такива конфликти могат да се постигнат и в други видове взаимоотношения между приятели, роднини, служители и т.н.

Има доста голям брой различни ритуали, които се ползват с цел хармонизиране на взаимоотношенията. Някои от тези ритуали се знае да са по-ефективни отколкото другите и следователно крайният резултат зависи до голяма степен от ритуала, който е избран за съответните взаимоотношения. Има ритуали, с които се цели хармонизиране на взаимоотношенията във връзката, но и едновременно с други хора като роднини и приятели. Има и такива ритуали, които целят разрешаването на един определен конфликт. Те се наричат целеви ритуали. От голямо значение е и ясновидецът, който ще ги изпълнява, тъй като само правилно изпълненият ритуал може да има ефект.

Важно е да се знае, че има определени неща приети като подготовка преди ритуалите, които също са доста важни, за да има ефект от направения ритуал за хармонизиране на взаимоотношенията. Едно от тези неща е най-вече вярата в резултата. Ако има съмнения и хората не са сигурни колко ефективен би бил ритуала, то тогава има доста голям шанс ефектът да е почти нулев. Има я и другата крайност, в която хората са обсебени от ситуацията и следователно задържат негативната енергия вместо тя да се освобождава по време на ритуала. Важно е и всички участници да бъдат максимално концентрирани по време на ритуала, за да няма блуждаещи мисли, които да отслабват или да отнемат ефекта от ритуала.

Всички тези неща са изключително важни за ефективността от ритуала за хармонизиране на взаимоотношенията.

Споделете тази статия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *